NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Alles wat je moet weten over beïnvloeden!

Het nieuwe boek van Hein Heijen!

Weet wanneer, hoe & waardoor jij wordt beïnvloed

Het is zondag 19 april 2015, 12.15 uur. Twee dagen voor mijn 53e verjaardag, en ik sta op straat. In mijn hand een plastic tas met daarin een spijkerbroek en een witte blouse. Voor mijn neus valt de deur dicht. De deur valt dicht van wat ooit mijn huis, mijn veilige haven was. Ik sta nog wat beduusd om mij heen te kijken. Weet eigenlijk niet zo goed waar ik heen moet gaan. Ik begin dus maar wat te lopen; ik begin te dwalen in een stad waar ik 15 jaar heb gewoond en waar ik tegelijkertijd de weg ben kwijt geraakt. Ik mijmer wat voor mij uit: ‘Wat is er met mij gebeurd?’, vraag ik mij af. ‘Wat is mij toch overkomen?’

Na meer dan 25 jaar docent psychologie te zijn geweest en auteur van hulpverlenende boeken en cursussen, na meer dan 15 jaar een onderdeel te zijn geweest van een gezin zie ik mijzelf voor het eerst als een patiënt. Oeps!

Op die dag begint de werkelijke ontdekkingsreis door de wereld van mijn onbewuste. Hoe ben ik hier bij uitgekomen?

Wanneer je dit boek leest kom je tot de ontdekking dat alle keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt, maar voor een zeer klein gedeelte beïnvloed zijn door jouw bewuste, rationele denken en doen. Je krijgt inzichten en controle over: wanneer, hoe en waardoor jouw onbewuste zich heeft ontwikkeld, zoals het zich heeft ontwikkeld. Het maken van keuzes die je dagelijks doet zullen na het lezen van dit boek, nooit meer dezelfde zijn.

Praktische info

Release datum: 10 augustus 2020
Prijs: 35,- incl BTW
Verzendkosten: gratis

“Dit boek is een gids voor het leven”

“Meer, meer ,meer,…. Toen ik in het boek van Hein Heijen begon te lezen, werd mijn nieuwsgierigheid naar beïnvloeding automatisch omgezet in de drang om antwoorden te krijgen over het menselijk gedrag en de relatie met beïnvloeding. 

De kracht van Hein is om deze ingewikkelde materie voor iedereen begrijpelijk op te schrijven en de lezer bewust te maken van het feit dat je jezelf het beste kunt beïnvloeden! 

Inzichten en tips die direct toepasbaar zijn voor iedereen. Dit boek is een gids voor het leven…”

Jan van Halst,
Trainer/Coach, ex-profvoetballer en voetbal analist Ziggo Sport