De Beïnvloeders
Hein Heijen en Niels Houtepen

Communicatie is een illusie

 

Wat hebben een psycholoog en een illusionist met elkaar gemeen? Ze zijn beiden meesters in beïnvloeding. Hein en Niels coachen en trainen al jarenlang ondernemers en (sport)professionals op het gebied van beïnvloeding. Daarnaast weten deze 2 bevlogen keynote speakers als geen ander een publiek in beweging en verwondering te brengen.

We hebben onze krachten gebundeld in een inspiratie show waar impactvolle beïnvloeding centraal staat. Jouw zintuigen gaan iets wonderbaarlijks zien, horen, voelen, ruiken én proeven: ‘This will blow your mind away!’ 

 

Ook jij kunt beïnvloeder worden!
Wat als je ontdekt en leert hoe en waardoor je door middel van bewuste en onbewuste communicatie invloed kunt uitoefenen op mensen om je heen. Hein en Niels maken je bewust van de kracht van het onbewuste in contact met anderen.

  • Wil je (nog) meer invloed en inzichten hebben op communicatie?
  • Wil je de werking van het onbewuste kunnen activeren en sturen?
  • Wil je het gedrag en de gedachten van anderen kunnen sturen en positief beïnvloeden?

De Beïnvloeders zijn de experts op het gebied van positieve beïnvloeding!
In een interactieve en inspirerende show met toepasbare technieken en diepgaande inzichten die direct in de praktijk, zowel thuis als op het werk, zijn toe te passen. De invloed op jezelf en anderen zal nooit meer zijn als ooit tevoren.

De-Beinvloeders-HeinHeijen-NielsHoutepen-Omslag_1-2

Ben je klaar om Dé Beïnvloeder van de toekomst te worden?

Meld je dan nu aan!

Wie is Hein Heijen

Geboren op 21 april 1962. Hein studeerde Bedrijfskunde en psychologie. Is oprichter van het opleidingsinstituut Academie voor Gedragskennis, auteur, docent en veel gevraagd spreker op de gebieden van Neuromarketing & Beïnvloedingspsychologie.

Quote Hein: “Jouw brein kent geen verschil tussen realiteit en fantasie!”

Wie is Niels Houtepen

Geboren 9 juni 1984. Niels is een prijswinnend magician en corporate illusionist. Bij RTL, SBS en AVRO/TROS presenteerde hij vele programma’s. Een specialist in verwondering, gecombineerd met hypnose en verbazingwekkende psychologische illusies.

Quote Niels: “Verbazing is het moment om iets blijvends te creëren!”