Experience Class
“Succesvol zijn door kennis van Lichaamstaal & Brein”

Na de zeer succesvolle deel#1 en deel#2, staat nu ook deel#3 van de Experience Class “Succesvol zijn door kennis van Lichaamstaal & Brein” op de agenda.
Een zeer inspirerende Experience Class over de werking van het onbewuste en de non-verbale signalen van ons lichaam.

Je krijgt antwoord op:

  • Hoe leer ik bij mensen hun onbewuste én non-verbale signalen lezen?
  • Hoe zie ik wat mensen werkelijk communiceren?
  • Hoe kan ik daar succesvol op inhaken en mijn plannen sneller naar resultaat laten leiden?

Laat je meenemen, door Denise Dechamps (expert lichaamstaal) en Hein Heijen (expert beïnvloedingspsychologie) in een 2 uur durende Experience Class,
naar de fascinerende wereld van onbewuste communicatie.

Vrijdag 4 oktober 2019 van 14.00 uur tot 16.00 uur (binnenlopen vanaf 13.30 uur) in het “Auditorium” van Van der Valk Zaltbommel. 

Kosten slechts 59,50 (exclusief btw). Een investering waar je direct na afloop mee aan de slag kunt. Het gaat je verbazen!

Je kunt je direct aanmelden en een plek reserveren door jouw gegevens achter te laten in onderstaand formulier.

Denise Dechamps
Body Language Academy | Expert Lichaamstaal

We communiceren de hele dag. Dit is de manier waarop we contact leggen, relaties onderhouden en zaken doen. Het grootste gedeelte van onze communicatie is non-verbaal. Dit deel vertaalt onze oprechte emoties, attitude en intenties naar zichtbare fysieke signalen zoals lichaamstaal. Als je deze signalen leert herkennen krijg je inzicht in wat er in gesprekspartner omgaat zodat je daar proactief op kan inspelen.

Daarnaast is je non-verbale communicatie verantwoordelijk voor je uitstraling, zoals je overtuigingskracht en gunfactor. We denken vaak dat uitstraling een statisch gegeven is, maar het is makkelijker te beïnvloeden dan we denken. Denise neemt je op een interactieve manier mee in een aantal veel voorkomende signalen die je direct kan gaan herkennen in de praktijk. Zo krijg je meer inzicht in anderen en meer grip op gesprekken en resultaten.

Hein Heijen
Academie voor Gedragskennis | Expert Beïnvloedingspsychologie

Ons automatisch reptielenbrein is al zo’n 500 miljoen jaar oud. Het controleert, regelt en stuurt 99,995% van ons lichaam. Het is zeer wijs en veruit het meest slimste en ingenieuse dat er bestaat. Het reptielenbrein is ons onbewuste brein en vertelt een veel accurater verhaal over onze keuzes, gevoelens en intenties, dan wij zelf kunnen bedenken, verwoorden en voorspellen. Hein legt op een toegankelijk manier uit hoe ons reptielenbrein wordt geactiveerd, hoe het werkt, hoe het ons gedrag in het dagelijkse leven beïnvloedt en hoe je dit kunt toepassen in zowel jouw zakelijk en privéleven.

Aanmelden Experience Class "Succesvol zijn door kennis van Lichaamstaal en Brein" | The New Edition | #3