Randvoorwaarden

Aanmelding

Je kunt inschrijven voor een opleiding of masterclass via onze website www.academievoorgedragskennis.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving. Door je in te schrijven ga je akkoord met de studievoorwaarden en ga je met de Academie voor gedragskennis een studieovereenkomst aan zoals hieronder beschreven.

Studiebegin

Met het ontvangen van jouw eerste studiemateriaal begint de opleiding of masterclass. Je ontvangt ruimschoots voor aanvang automatisch de uitnodiging, data, tijden en locatie voor de praktijkdagen die horen bij de opleiding of training.

Studiemateriaal

Binnen Nederland ontvang je alle studiematerialen vrij van portokosten. Voor alle studenten geldt dat het complete cursusgeld vooraf voldaan dient te worden, alvorens de opleiding of masterclass wordt toegezonden. De extra verzendkosten voor het versturen naar het buitenland worden aan de cursist doorberekend.

Het door de Academie voor Gedragskennis aan jou geleverde studiemateriaal mag, in welke vorm dan ook, niet aan derden verder worden uitgereikt.

Kan ik langer over de opleiding of training doen?

Je mag gerust langer over de opleiding of masterclass doen dan de aangegeven normale cursusduur. Je hebt tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je materiaal de mogelijkheid om huiswerk ter correctie in te sturen en vragen te stellen aan je docent.

Na afloop van de gebruikelijke studiebegeleiding voor een periode van 3 jaar, kun je een verlenging van deze periode met opnieuw 3 jaar aanvragen via info@academievoorgedragskennis.nl. De kosten voor een verlenging van 3 jaar zijn 100 euro.

Correctie van uw huiswerk

Bij de meeste lessen vindt je huiswerkopgaven om in te zenden. Jouw huiswerk stuur je naar jouw persoonlijke docent, die binnen 10 dagen het huiswerk corrigeert en van een waarderingscijfer voorziet.

Registratie Register Psychologisch Sales Manager (RPSM)

Als je de opleiding of masterclass succesvol afrondt, dat wil zeggen een voldoende beoordeling (minimaal 5,5) haalt voor de door jou ingezonden huiswerkopdrachten, dan ontvang je voor de opleiding tot Salespsycholoog (RPSM) een diploma en voor de masterclass Neuromarketing en masterclass Salespsychologie een certificaat.

Het diploma Salespsycholoog geeft recht op registratie in het Register Psychologisch Sales Manager (RPSM). De registratie is in het eerste jaar kosteloos. De kosten voor jaarlijkse verlenging bedragen 120,- euro per jaar.

Or download the study guide here